Кафедра менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств ФТМЛ НАУ 25 березня 2024 року провела вебінар на тему: “Лайфхаки та факапи відкриття ресторанів”.
Спікером вебінару був Андрій Магалецький, засновник і керуючий партнер компанії Restetika, Президент Асоціації кулінарів України, організатор благодійних гастро-вечерь.
В ході цікавої зустрічі спікер поділився власним досвідом відкриття ресторанів, розповів про те, які фактори впливають на успішність започаткування такого бізнесу, як правильно вибрати локацію та концепцію ресторану, з якими основними труднощами можна стикнутися та як їх подолати.
Також спікер розповів про те, як сучасні ресторатори допомагають Збройним силам України, зокрема мова йшла про досвід організації благодійних гастро-вечерь, які допомагають зібрати кошти на потреби ЗСУ.
Здобувачі вищої освіти 1-5 курсів мали можливість отримати відповіді на питання, які виникали під час вебінару.